Referenties

Franca Olthof, communicatieadviseur

Ik werkte met Bart samen in de projectgroep RijnlandRoute van provincie Zuid-Holland. Barts heldere visie bij complexe bestuurlijke projecten viel direct op, evenals zijn strategisch inzicht. Zijn politiek-bestuurlijke sensitiviteit draagt hier onmiskenbaar veel aan bij.

Ingrid de Bondt, wethouder Utrecht

Als wethouder had ik behoefte aan onafhankelijke informatie over parkeren. Mijn voorgangers waren van een andere politieke kleur en daardoor was er een bepaalde manier van werken in de organisatie geslopen. Ik zette daar mijn vraagtekens bij. Bart heeft mij op een heldere wijze inzicht gegeven in de mogelijkheden voor publiek private samenwerking en de succes- en faalfactoren van diverse toepassingen.

Henske Gloudemans, raadslid Veghel

Bart heeft mij in korte tijd door het parkeerplan voor Veghel geleid en precies aangestipt waar voor ons de accenten lagen. Dat heeft ertoe geleid dat we efficiënt en effectief konden reageren op het voorstel. Bovendien heeft dat geleid tot enkele aanpassingen die wij essentieel vonden. Bart heeft het vermogen om technische informatie te vertalen naar een politiek verhaal. Dat leidt tot heldere communicatie en dat is van grote meerwaarde.

Maarten Divendal, wethouder Haarlem

Voor de gemeente Haarlem heeft Bart van de Hulsbeek in een aantal ingewikkelde situaties een positieve oplossing aangedragen. Daar waar tegenstrijdige belangen waren van groepen, heeft hij door communicatie draagvlak gecreëerd voor nieuwe inzichten.

Irene van Klaveren – Mekel, senior verkeerskundig adviseur

Verschillende jaren zijn we elkaar telkens net misgelopen, maar bij de provincie Zuid-Holland mochten we een half jaar samen werken. Sinds die tijd ken ik Bart als een gedreven, enthousiaste en creatieve beleidsmaker en projectmanager met een duidelijke eigen visie. Als hij ergens aan begint, zet hij er zijn tanden in om het allemaal tot in de puntjes te (laten) regelen. Een netwerker pur sang en een prettig persoon om mee samen te werken.

Edwin Bakker, bestuursadviseur

Bart is een beleidsmaker die niet alleen denkt, maar ook doet. Hij staat open voor collega’s en zoekt doelgroepen actief op. Hij denkt verder dan zijn eigen beleidsveld en stelt de vragen die er toe doen.

Gert Jan Weierink, lid provinciale staten Utrecht

Ik heb Bart leren kennen als een no-nonsense adviseur met een heldere blik op strategieontwikkeling. Het is altijd een plezier om met hem samen te werken vanwege zijn creatieve inbreng.

Annelies Joldersma, management consultant

Bart is a very driven all round (project) manager with a very enthusiastic attitude. His clear vision and broad management experience are assets to any projects.

Ton Engelsma. traffic professional

Ik heb in diverse projecten met Bart gewerkt. Bart heeft een gecompliceerd proces, waar in korte tijd veel projecten moesten worden uitgevoerd, gestuurd en begeleid. Vanwege het bijzondere karakter van de projecten, moesten ook de bewakingsinstrumenten worden ontwikkeld. Bart heeft zich op zijn deskundige en accurate manier gekweten van deze taken. Bart is een voorbeeld van de hands-on werkwijze, communiceert helder en is prettig en loyaal in de omgang. Bart weet hoe de bestuurlijke en politieke verhoudingen zijn en gebruikt deze kennis in zijn werk.

Peter Schellenberg, project manager

Bart has been over the years always been adhering to anything he really believes in. Bart is an excellent listener and analyst. He is a creative solution finder, and he will really make the difference in complex problem solving. He has proven to be a very trustworthy, reliable and true friend. I know Bart now for over 25 years.

20101125 Careo logo 320 dpi 10 cm