De lokale leasemaatschappij

Op mijn zoektocht naar mobiliteitsconcepten kwam ik vandaag ProMobility tegen. Promobility stelt zich als volgt voor:

“We zijn een lokale leasemaatschappij die op maat gesneden leaseoplossingen biedt aan bedrijven in het MKB. Persoonlijke aandacht staat voorop, onze focus ligt op maatwerk, met een maximum aan flexibiliteit. Of het nu gaat om een enkele auto of een compleet wagenpark.Bij ons bent u helemaal vrij in de keuze, elk type, elk merk. Heeft u een voorkeur voor een specifieke dealer? Geen probleem. We maken het ├ęcht op maat. Bij voorkeur bieden we u full-service contracten, waarbij u zelf geen omkijken heeft naar onderhoud en service.
Wij zoeken voor u uit welk wagenpark het beste past bij uw organisatie en reiken oplossingen aan voor al uw andere specifieke vraagstukken. Mochten er onderweg onverhoopt problemen zijn met uw lease-auto, dan zorgen wij, ongeacht de situatie en de contractuele afspraken, direct voor adequate hulp. Kortom, uw mobiliteit is bij ons in goede handen.”
Ik denk dat kleinschalige, lokale en regionale initiatieven de toekomst hebben, zeker als ze verbinding zoeken met bedrijven die ook innovatief zijn op het gebied van mobiliteit.