Een leuke uitdaging erbij

Ik heb geen idee waar ik aan begin en juist dat is de uitdaging. In 2016 vieren we uitgebreid dat Jeroen Bosch 500 jaar geleden overleden is. Op zich is dat al tegenstrijdig en dat maakt de uitdaging alleen maar groter.

jeroen_bosch_tuin_der_lusten

Vanuit Sint-Michielsgestel is een groep kunstminnende mensen gestart met initiatieven om de viering een eigen tintje te geven en de verbondenheid met de schilder √©n ‘s-Hertogenbosch te onderstrepen. Op verschillende schilderijen van Bosch is te zien dat hij regelmatig in de omgeving van Den Dungen geweest moet zijn. Mijn uitdaging is om een groep mensen bijeen te brengen die iets gaan doen met vervoer en mobiliteit. Dat in de ruimste zin van het woord en met de bedoeling om duurzame verbindingen te leggen in de gemeente en in de regio.

Kortom: ik weet nog totaal niet wat het gaat worden maar het wordt een leerzame periode, tot eind 2015 en ik hoop dat de Tuin der Lusten me inspireert.